De store vinnerne: $ 145 millioner verdt Bitcoin overført fra BitMEX til Binance og Gemini etter CFTC Fiasco

De store vinnerne: $ 145 millioner verdt Bitcoin overført fra BitMEX til Binance og Gemini etter CFTC Fiasco

Nyere data har avslørt at 45 000 bitcoins ble trukket fra BitMEX etter CFTC-kostnadene. Binance og Gemini har mottatt omtrent 30% (eller 13 500 bitcoins).

Investorer i kryptovaluta har trukket omtrent 45 000 Bitcoin Bank fra derivatbørsen BitMEX etter de nylige anklagene fra den amerikanske CFTC. En stor del av det enorme beløpet har havnet på to rivaliserende børser – Gemini og Binance.
CFTC belastes mot BitMEX-eiere

Som CryptoPotato rapporterte forrige uke, presset US Commodities and Futures Trading Commission anklager mot eierne av den populære derivatbørsen BitMEX. CFTC siktet Arthur Hayes, Ben Delo og Samuel Reed for ulovlig drift av en derivatplattform.

Den amerikanske advokaten for distriktet New York tiltalte trioen ovenfor og Gregory Dwyer for føderale anklager for brudd på bankhemmelighetsloven og sammensvergelse for å bryte loven om hemmelighold av banken.

Børsen utstedte et offisielt svar og var „veldig uenig“ i CFTCs „tunghåndede“ beslutning om å ta disse anklagene. BitMEX hevdet at det vil „forsvare påstandene kraftig“ og lovet at alle midler som er lagret på børsen er trygge.
Uttakene starter

Til tross for å forsikre at alle fondene er trygge, ventet kryptovalutainvestorer ikke lenge og begynte å ta ut sine Bitcoin-beholdninger fra BitMEX.
Du kommer kanskje også til å like:

19% av alle Bitcoins lagret på BitMEX trukket tilbake etter CFTC-kostnadene

Krypto-derivater Månedlig volum ved ny all-time high: Binance foran BitMEX
Bitcoin avholdes ved børser ved årlige nedturer når investorer gjør opp for månen

I løpet av det første døgnet etter den kontroversielle utviklingen trakk handelsmenn Bitcoin rundt $ 336 millioner dollar fra børsen. Mengden kom i tre betydelige partier og representerte omtrent 13% av alle bitcoins lagret på BitMEX.

Situasjonen forverret seg bare de neste dagene, ifølge oppdaterte data fra analyseselskapet Glassnode. Det totale beløpet vokste til 45 000 bitcoins, og balansen på BitMEX falt til 120 000. Dette representerte en reduksjon på 27% på få dager.

Noe forventet følte Bitcoin-interessen for evige futureskontrakter på BitMEX også en betydelig nedgang i samme tidsramme. Den falt med omtrent 24% fra $ 590 millioner til $ 450 millioner. Glassnode bemerket at slike lave nivåer ikke var synlige siden mai 2020.

Og vinnerne er …

Ettersom 45.000 bitcoins hadde forlatt BitMEX i løpet av noen dager, forventes en betydelig del av dette enorme beløpet å ende opp på andre børser. Spørsmålet forble hvilken plattform (er) som ville motta de viktigste aksjene.

Glassnode fulgte bitcoins og konkluderte med at „rundt 30% av disse midlene ble overført til Gemini og Binance i like store mengder.“ Dette betyr at antall bitcoins på de to børsene vokste med 13 500. For å si det i USD-perspektiv – omtrent 145 millioner dollar.