Ransomware-hyökkäys: 1 miljoona dollaria maksaa BTC: ssä jäljitettäväksi Binancelle

Ransomware-hyökkäys: 1 miljoona dollaria maksaa BTC: ssä jäljitettäväksi Binancelle

Turvaoperaattorit ovat jäljittäneet miljoonan dollarin maksun ransomware-iskuista lompakkoon, joka perustuu Binance-vaihtoon.

Asiantuntijat ovat huomanneet Bitcoin Profit roolin yhtenä yleisimmistä ransomware-hyökkäysten maksutavoista. Tämän vuoksi tuntemattomien lähteiden äskettäinen raportti on väittänyt, että Bitcoinia käytettiin maksamaan vuonna 2018 alkaneesta Ryuk-lunastusohjelmasta .

Interpol on lisäksi väittänyt, että hakkerit käyttävät nyt Bitcoinia siirtymismaksumenetelmänä hyökkäyksille digitaalisen omaisuuden käyttöön liittyvän yksityisyyden takia. Tilastojen mukaan turvallisuusasiantuntijat kertoivat, että hakkereille oli maksettu Bitcoinin kautta noin 61 miljoonaa dollaria digitaalisten omaisuuserien perustamisen jälkeen.

Tutkijoiden mukaan Binance on ollut Ryuk-hakkereiden koti

Alkuperäisessä merkityksessä ransomware-hyökkäykset ovat salaushyökkäyksiä, jotka hakkerit suorittavat saatuaan takaoven aasit järjestelmään. Hakkerit puolestaan ​​pyytävät maksuja uhrien salauksen purkamiseen ja pääsyyn tiedostoihinsa.

Koronaviruspandemian aiheuttamien vaikeuksien vuoksi ransomware- hyökkäykset ovat olleet nousussa vuoden alusta. Tiettyjen tutkijoiden toimittamassa koko raportissa Binance on tärkein alusta, jota nämä rikolliset käyttävät pahojen tekojensa tekoon .

Binance lupaa parantaa tietoturvaa kalastaakseen lompakkoohjelmien hyökkäyksiin osallistuvia lompakot

Going raporteista, hakkerit, jotka käyttävät tätä Ryuk ransomware iskut ovat voineet lähettää varansa Binance ja ovat lunastettu, että saman verran. Ryukin toiminnan aloittamisen jälkeen vuonna 2018 he ovat lähettäneet yhteensä 2795 Bitcoin-rahaa lompakkoihinsa Binancessa.

Binancen saatua tutkijoiden raporttien tuulet he ovat väittäneet tekevänsä kaikkensa kalastaakseen nämä rikolliset . Binance totesi lisäksi, että se pyrkii väsymätöntä parantamaan alustan turvallisuutta ja KYC: tä.